Foto's, verslagen en uitslagen 2015


Geniet hier mee van onze (loop)evenementen.
Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!

Ben je zelf ergens gaan lopen, en heb je mooie foto's, stuur ze met een kort commentaartekstje door naar info@jcveltem.be.
Ook een verslagje zonder foto's is steeds welkom!

Je mag natuurlijk altijd je reacties en foto's achterlaten op onze facebook-groep JC Veltem.

Nog een tip als je op zoek bent naar een uitslag (en de link bij het verslagje zou uitzonderlijk ontbreken), dan kan je altijd een kijkje nemen op www.assaronse.be . Deze mensen doen een superwerk door alle mogelijke uitslagen van joggings te verzamelen op hun site.
Ook op www.sportsites.be/uitslagenlopen/ worden veel uitslagen verzameld.

Foto-archief:   2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007  2006  2005  2004  2003Zondag 11 januari 2015: Aalst - Dirk Martens Corrida
Nog steeds komkommertijd, vandaar dat ik weer wat verder moest rijden voor een jogging.
Gelukkig had ik deze keer gezelschap: Marnix van Blosom Meerbeek heeft de smaak nu echt te pakken, sinds de aflossingsmarathon in Berg. Gezellig om niet alleen naar Aalst te moeten rijden, en we hebben nog samen gelopen ook.

Prima loopweer, niet té koud, droog. Op het (zeer) kronkelige parcours in de binnenstad van Aalst hadden we weinig last van de wind. Wel veel kasseitjes, en veel smalle stroken waar het moeilijk inhalen was voor de rappe mannen, die ons de derde toer begonnen te dubbelen. Ze brulden "LINKS!" en ik had niet de kans om te vragen of ze nu bedoelden dat WIJ links moesten lopen of dat ze ons links gingen passeren ;-)
Afijn, geen accidenten gebeurd.

Vanaf 10 km kreeg ik weer de gebruikelijke last van het fenomeen "BBQ-tenen": een verhit gevoel in mijn voorvoet, net alsof mijn voeten in brand staan. Het was aftellen naar de finish, daar gauw mijn linkerschoen en sok uitstampen, en dan een verrukkelijk bekertje water erover gieten... Nog wat rondstappen op de koude kasseien met de blote voet, en dan werd het al wat draaglijker.

Eindtijd 0:57:42, goed voor een gevleide 12,5 km/h. De afstand van 12 km zal wel ietsje korter geweest zijn, maar we waren toch content!
Helen

Uitslag: http://maspoe.be/bestanden/DDCRIT2015/DMC/jogging%20corrida%20Aalst%2020...


Zaterdag 3 januari 2015: Berlare - Nieuwjaarscorrida
Het is komkommertijd op gebied van joggings.
Daarom moest ik wat verder uitwijken om toch een wedstrijdje te kunnen lopen. Zonder tegenstand kan ik mezelf er immers niet toe brengen om wat rapper te lopen.

Volgens het weerbericht mocht ik nog hopen dat de regen zou gedaan zijn tegen 16u (start), maar helaas, het is heel de tijd blijven gieten.

Bij de start gingen ze er serieus vandoor! Ik stond precies stil. Na een km kruisten we de eersten en zo kon ik zien dat ik 7e vrouw was. Een tiental meter voor mij liep de 6e in een groepje. Ik heb dan toch een versnelling geplaatst om aan te sluiten bij het groepje. De snelheid lag mooi rond de 12/h.

Halverwege de laatste van de 4 ronden heb ik het er dan op gewaagd, en heb de dame en haar volgelingen achter me gelaten. De 5e dame bleef helaas buiten bereik, maar ik mocht toch tevreden zijn met mijn tijd: 47'50" voor 9,7 km.
Bij aankomst kregen we een papieren zak met aardbeidrank, sportdrank en een bon van de Running Center Zwijndrecht, Gent of Paal.
De zak heeft het net uitgehouden tot aan de kleedkamer in de sporthal :-)
Helen

Uitslag (misschien): http://nieuwjaarscorrida.weebly.com/