Foto's, verslagen en uitslagen 2017


Geniet hieronder mee van onze (loop)evenementen.
Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!


Ben je zelf ergens gaan lopen, en heb je mooie foto's, stuur ze met een kort commentaartekstje door naar info@jcveltem.be.
Ook een verslagje zonder foto's is steeds welkom!

Je mag natuurlijk altijd je reacties en foto's achterlaten op onze facebook-groep JC Veltem.

Nog een tip als je op zoek bent naar een uitslag (en de link bij het verslagje zou uitzonderlijk ontbreken), dan kan je altijd een kijkje nemen op www.assaronse.be . Deze mensen doen een superwerk door alle mogelijke uitslagen van joggings te verzamelen op hun site.
Ook op www.sportsites.be/uitslagenlopen/ worden veel uitslagen verzameld.

Het foto-archief vind je terug in de oranje balk hierboven. Klik op het jaartal dat je wil bekijken.Zaterdag 25 februari 2017: Jogging de Lillois

Opnieuw een recordopkomst in Lillois. Koude wind, niks vlak en veel kasseien. Samen met Stijn en de vele vrienden van andere clubs gingen we er voor.
Ook van deze loop is een reportage terug te vinden op TVcom. De uitslagen vind je hier.

Emiel


Zaterdag 18 februari 2017: Jogging La Hulpe

Mooie omloop door het park van Solvay, het kasteel van la Hulpe en het Zoniënwoud en de zon was van de partij. Emiel en Stijn liepen voor de club.
Een kleine reportage vind je terug op TVcom. De uitslagen vind je hier.

Emiel


Zondag 5 februari 2017: Winterjogging Hofstade

Eerste wedstrijd in deel 2 van ons loopcriterium. De uitslagen zijn te vinden via http://www.heidejoggers.be/Joggingblosoinfo.htm

Valérie
Zaterdag 21 januari 2017: Natuurloop Lier

Zaterdagmiddag, onder een flauw winterzonnetje maar wel in barre koude hebben Stijn en ik de 21km en mijn loopmaat Bruno de 10km Natuurloop in Lier gelopen. Alle plassen onderweg dichtgevroren en de beemden besneeuwd, maar een toch goed beloopbaar pad. Met dank aan onze supporters Inge, Carine, Karen, Marie-Jeanne en Eric.

Jo


Zondag 15 januari 2017: Dirk Martens Corrida Aalst

Laatste wedstrijd van ons winterloopcriterium.
Amper 2 graden en veel regen hebben ons niet tegengehouden om in Aalst te gaan lopen. Rondjes van 3 km op veel kinderkoppen maar tof om in een late kerstsfeerverlichting te lopen. Neil heeft wel een speciale singlet aangetrokken, mooi!
Uitslag op http://maspoe.be/dendercriterium.html

Emiel