Foto's, verslagen en uitslagen 2018


Geniet hieronder mee van onze (loop)evenementen.
Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan!


Ben je zelf ergens gaan lopen, en heb je mooie foto's, stuur ze met een kort commentaartekstje door naar info@jcveltem.be.
Ook een verslagje zonder foto's is steeds welkom!

Je mag natuurlijk altijd je reacties en foto's achterlaten op onze facebook-groep JC Veltem.

Nog een tip als je op zoek bent naar een uitslag (en de link bij het verslagje zou uitzonderlijk ontbreken), dan kan je altijd een kijkje nemen op www.assaronse.be . Deze mensen doen een superwerk door alle mogelijke uitslagen van joggings te verzamelen op hun site.
Ook op www.sportsites.be/uitslagenlopen/ worden veel uitslagen verzameld.

Het foto-archief vind je terug in de oranje balk hierboven. Klik op het jaartal dat je wil bekijken.


Zondag 18 maart: Natuurloop Lier

Zondagmiddag was het om 1u30 de laatste Natuurloop in Lier. Ideaal loopweer en windstil bij de start, waren er meer dan 300 loper aanwezig voor de halve marathon. Niemand bekend gezien maar na een paar km liepen plots Katrien en Bart naast mij. De seingever die na 12km de weg moest aangeven stond te bellen en daardoor met minstens 5 lopers 2 km verkeerd gelopen!!. Aan de aankomst stonden onze vrienden mooi op mij te wachten.

Jo

Zondag 18 maart: Trainingsloop Breda

Zondagmorgen om 9u30 was het de vierde trainingsloop bij SPRINT in Breda, ditmaal bij vriestemperatuur. Het origineel voorziene circuit van 35km kon niet gebruikt worden wegens de ijzel en daarom had het bestuur, rond het bos waar de club gevestigd is, 3 rondes van 12km voorzien. We waren spijtig genoeg nog met ons twee, Eric en ik maar tot ons plezier is Koen Stassart, die binnenkort ook lid van JC Veltem wordt, voor de tweede keer met ons meegelopen. Nog 3 weken en dan lopen we Rotterdam plat met ons vier want Chris is ook ingeschreven!

Jo